Επιλογή Σελίδας

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DAYDREAM APOTHECARY

Για όσους είναι εθισμένοι στο χρώμα!

Η Daydream Apothecary Paint είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια βαφή. Η Daydream Apothecary συνεργάζεται με δημιουργικούς, δραστήριους καλλιτέχνες –γνωστούς ή όχι τόσο πολύ– που επιμελούνται εμπνευσμένες παλέτες χρωμάτων και μας προκαλούν να είμαστε τολμηροί και να παίρνουμε ρίσκα στο ταξίδι μας ώστε να δημιουργούμε εκπληκτική έργα. Κάθε συλλογή χρωμάτων είναι όμορφα σχεδιασμένη σύμφωνα με την καλλιτεχνική αισθητική και την ψυχή του καλλιτέχνη.
Δεν υπάρχει ατζέντα, δεν υπάρχουν όρια και προσδοκίες — απλώς καλές δονήσεις για το ελεύθερο πνεύμα μέσα σε όλους μας. Ανεξάρτητα από το ποιος είστε ή πού βρίσκεστε στο καλλιτεχνικό σας ταξίδι, το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι μια καταπληκτική βαφή και μια καλή ιδέα. Οι ουρανοί το όριο.

Χρωματικές συλλογές από εμπνευσμένους καλλιτέχνες:

Συλλογή NEONS by Anissa

Σειρά NEONS by Anissa

Συλλογή COASTAL by Worn To Whimsy

Σειρά COASTAL by Worn To Whimsy

Συλλογή BOTANICAL by Cloe Kempster

Σειρά BOTANICAL by Chloe Kempster

Συλλογή THE VAULT by Daydream Apothecary

Σειρά THE VAULT by Daydream Apothecary

Συλλογή FREE SPIRIT by Cry's Dawna

Σειρά FREE SPIRIT by Crys’Dawna

Συλλογή FREE SPIRIT by Cry's Dawna

Σειρά GRAFFITI POP by Gray Gardens Design

Παλέτες χρωμάτων που ανανεώνονται συνεχώς και νέοι εμπνευσμένοι καλλιτέχνες που επιμελούνται τις χρωματικές συλλογές, είναι βέβαιο ότι θα σας κάνουν να κολλήσετε με την Daydream Apothecary και το δημιουργικό της ήθος χωρίς αποκλεισμούς που φέρνει στη βιομηχανία βαφής επίπλων.