Επιλογή Σελίδας

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WISE OWL PAINT

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η επιλογή χρώματος!

Η Wise Owl Chalk PaintTM γεννήθηκε από την ανάγκη να επαναφέρουμε τα πράγματα στη ζωή. Υπάρχει μια εξαιρετική αίσθηση ευδαιμονίας που έρχεται με τη διάσωση ενός επίπλου από τη φθορά, από τα σκουπίδια ή απλώς επαναφέροντάς ένα αγαπημένο μας κομμάτι δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία. Η Wise Owl Paint παρέχει κορυφαία προϊόντα και εργαλεία για να σε βοηθήσει σε αυτόν τον μετασχηματισμό.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η τεράστια και συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά προϊόντων της Wise Owl σας δίνει πρόσβαση σε premium προϊόντα από την προετοιμασία μέχρι το φινίρισμα. Η ευέλικτη σειρά προϊόντων μας είναι ικανή για πολλά στυλ φινιρίσματος.

Είτε προτιμάτε shabby chic, φθαρμένο, ρουστίκ, μοντέρνο, ή κάπου ανάμεσα – τα προϊόντα μας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε την εμφάνιση και το στυλ που επιθυμείτε.

Η σειρά προϊόντων Wise Owl περιλαμβάνει το ευέλικτο Chalk Synthesis Paint, το καινοτόμο One Hour Enamel, μια μεγάλη ποικιλία πινέλων, άφθονες επιλογές φινιρίσματος όπως κεριά, λάδια, αλοιφές, βερνίκια και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τη διαδρομή που ακολουθείτε, τα προϊόντα μας σας έχουν καλύψει.

Τα προϊόντα της Wise Owl είναι απαλλαγμένα από σκληρές χημικές ουσίες και διαλύτες. Το Chalk Synthesis Paint έχει μηδενικό VOC. Οι αλοιφές και τα κεριά επίπλων είναι φυσικά προϊόντα από κερί μέλισσας και λάδι από σπόρους κάνναβης που παράγονται χωρίς περιττά πληρωτικά ή συντηρητικά. Θα θέλαμε οι καταναλωτές μας να αισθάνονται καλά με τη βαφή και να μπορούν να το κάνουν χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ή το περιβάλλον.

Δημιουργήστε λοιπόν, επαναχρησιμοποιήστε και επαναφέρετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα στη ζωή χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η επιλογή χρώματος!