Επιλογή Σελίδας

ABOUT ME

Καλώς ήρθατε… περάστε…

 

Είμαι η Μαρίτσα και είμαι δημιουργός ξύλινων αντικειμένων για χρηστική και εικαστική χρήση, κυρίως από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με τη δημιουργική μεταποίηση επίπλων.

Καλώς ήρθατε… περάστε…

Είμαι η Μαρίτσα και είμαι δημιουργός ξύλινων αντικειμένων για χρηστική και εικαστική χρήση, κυρίως από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με τη δημιουργική μεταποίηση επίπλων.

Μου αρέσει να δίνω δεύτερη ευκαιρία σε “ανεπιθύμητα” αντικείμενα και από το τίποτα να φτιάχνω κάτι…

“Αντικείμενα” που ερωτεύομαι με την πρώτη ματιά. Μια δεύτερη ευκαιρία σε ξεχασμένα όνειρα, νοσταλγικές αναμνήσεις και σημάδια του χρόνου.
Αγαπώ ιδιαίτερα την αίσθηση του ξύλου, τα “νερά” του, τους ρόζους του, ακόμη και τις ατέλειες του. Αυτό είναι που με συναρπάζει και μου αρέσει να το αναδεικνύω. Παράλληλα αγαπώ τη ζωγραφική και το γράψιμο με το χέρι. Ο συνδυασμός αυτών με οδήγησε ώστε να γράφω αισιόδοξα μηνύματα και να ζωγραφίζω χαρούμενες εικόνες πάνω σε ξύλινους καμβάδες, με σκοπό να εμπνέουν και να ενθαρρύνουν σε μία θετική στάση ζωής.

Από όλα τα παραπάνω προέκυψε η WOORD το brand name μου… ένας συνδυασμός αγάπης για το ξύλο (wood) και τις λέξεις (word).

Με έμφαση στην ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και την μεταποίηση, η WOORD χρησιμοποιεί κυρίως ανακυκλωμένες παλέτες και υπολείμματα ξύλου. Τα στοιχεία αυτά μετατρέπονται με την κατάλληλη επεξεργασία σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.
“Αγαπώ τη μαγική φθορά του χρόνου και θέλω να κρατώ τις μνήμες ζωντανές δίνοντας δεύτερη ευκαιρία στα πράγματα. Σέβομαι τις αναμνήσεις σας για αυτό τις μετατρέπω σε καλαίσθητα, χειροποίητα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά.
Δημιουργώ ξύλινες εικαστικές κρεμάστρες τοίχου και ξυλοκαμβάδες από ανακυκλωμένα ξύλα και μεταμορφώνω, μοναδικά τα έπιπλα σας, δίνοντας μια πινελιά κομψότητας και γαλήνης στη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου.”

Λίγο ακόμη…

 • Μ’αρέσει να χαρακτηρίζω το εαυτό μου ως “Διασώστη Επίπλων”.
 • Είμαι λάτρης του Ξύλου, της Φύσης και της Θάλασσας.
 • Αγαπώ τη Φωτογραφία και λατρεύω τα Ταξίδια.
 • Υποστηρίζω την Επαναχρησιμοποίηση και την Ανακύκλωση.
 • Πιστεύω στη Δια βίου Μάθηση.
 • Αγαπώ όλα τα ζώα του πλανήτη.
 • Μου αρέσουν τα Εμπνευσμένα Αποφθεύγματα.
 • Εμπνέομαι από την Έμπνευση.

Είμαι η Μαρίτσα και καλώς ήρθατε στον κόσμο μου!

Το μανιφέστο της WOORD…

 • Το όραμα της WOORD είναι η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της ώστε αυτά να ικανοποιούν μοναδικά τις ανάγκες των ανθρώπων. Η εταιρεία επιδιώκει να σχεδιάζει και να δημιουργεί έπιπλα και αντικείμενα από ξύλο που να μπορούν να συνδυάζουν την άρτια κατασκευή αλλά και το design, έχοντας όμως μια δόση χειροποίητου.
 • Η WOORD πιστεύει δυνατά στην δεύτερη ευκαιρία και στην ανάγκη επανάχρησης ανακυκλώσιμων υλικών, για αυτό μεταμορφώνει παλιά έπιπλα και αντικείμενα που «κουβαλούν» τις δικές τους ιστορίες και αναμνήσεις με σκοπό την αξιοποίηση τους στην οργάνωση και την διακόσμηση εσωτερικού χώρου.
 • Με έμφαση στην ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και την μεταποίηση, η εταιρεία χρησιμοποιεί κυρίως ανακυκλωμένες παλέτες και υπολείμματα ξύλου, τα οποία μετατρέπονται με την κατάλληλη επεξεργασία σε χρηστικά-εικαστικά αντικείμενα.
 • Η ευθύνη της WOORD είναι να παρέχει αντικείμενα στο καταναλωτικό κοινό φτιαγμένα με οικολογική ευσυνειδησία και φιλικά προς την χρήση τους.
 • Η WOORD φροντίζει τα αντικείμενα από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλα μας τα προϊόντα, σχεδιάζονται από την αρχή, βάφονται με ειδικές τεχνικές και ζωγραφίζονται εξ ολοκλήρου στο χέρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ