Επιλογή Σελίδας
ΚΟΥΖΙΝΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ

Η κουζίνα σας πρέπει να είναι όμορφη, λειτουργική και να ταιριάζει με την κατοικία και την αισθητική σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην WOORD μελετάμε προσεχτικά τις ανάγκες σας και δημιουργούμε αποκλειστικά για σας τα έπιπλα αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα.

ΚΛΑΣΣΙΚΗ

Το κλασικό είναι πάντα στη μόδα, ειδικά εάν το υποστηρίζει μια εξατομικευμένη σχεδίαση και μια υψηλή ποιότητα κατασκευής.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ

Αν θέλεις στοιχεία vintage στην κουζίνα σου, η WOORD έχει τον τρόπο να φτιάξει μια χειροποίητη κουζίνα μόνο για σένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βαμμένη στο χέρι με τεχνοτροπίες βαφής όπως φθαρμένα ξύλα, πατίνες ή chippy look, θα δώσουν στην κουζίνα σου μια αίσθηση νοσταλγίας.
Οι καλύτερες vintage κουζίνες αφήνουν τα αξεσουάρ να μιλήσουν. Χαρακτηριστικά στοιχεία όπως πόμολα και νεροχύτες από πορσελάνη, ξύλινες επιφάνειες εργασίας, παστέλ αποχρώσεις, ντουλάπια βιτρίνας, ποτηροθήκες, κ.α. δημιουργούν την αίσθηση ενός «παλιομοδίτου» χώρου.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Αν είστε λάτρεις του BBQ, η καλύτερη επένδυση είναι μια εξωτερική κουζίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Είναι το μέρος εκείνο που σας επιτρέπει να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, να κάνετε προετοιμασία και να μαγειρέψετε γεύματα.
Απολαύστε τον υπαίθριο χώρο σας. Η υπαίθρια κουζίνα γίνεται το επίκεντρο ενός χώρου ψυχαγωγίας, προσφέροντας ένα εξαιρετικό μέρος για διασκέδαση, ενώ παρέχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και την ευκαιρία να δείξετε τις μαγειρικές σας ικανότητες.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Αν σας αρέσει μια μοντέρνα ατμόσφαιρα σε στιλ σοφίτας, η βιομηχανική κουζίνα είναι ιδανική για εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Η κουζίνα βιομηχανικού στυλ είναι εμπνευσμένη από τα παλιά εργοστάσια και τις αποθήκες.
Ο ανοιχτός χώρος και τα ψηλά ταβάνια βοηθούν στην βιομηχανική αισθητική, ενώ τα τραχιά υλικά συνοδεύουν τον σχεδιασμό. Επιλογές υλικών όπως μέταλλο, σκυρόδεμα, εμφανές τούβλο και μασίφ ξύλο προσδίδουν μια στιβαρή και πρακτική σχεδίαση. Στοιχεία όπως μεταλλικά πλέγματα, ξύλινα δοκάρια, ανακυκλωμένα ξύλα, ανοιχτά μεταλλικά ράφια, εκτεθειμένα στοιχεία, πάγκοι από πατητή τσιμεντοκονία, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, φωτισμός από μαύρο ατσάλι, χαλκό ή ορείχαλκο, θα δώσουν μια βιομηχανική πινελιά στο χώρο σας.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Δεν σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, αλλά η κουζίνα σου χρειάζεται ανακαίνιση;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eίμαστε πρόθυμοι να σε βοηθήσουμε.
Κάνοντας έξυπνες παρεμβάσεις μπορούμε να αλλάξουμε την αισθητική και τη λειτουργικότητα της κουζίνας σου.

ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ


1

6

7

12

ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ


22

23