Επιλογή Σελίδας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Στη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε περιλαμβάνονται ο προσεκτικός σχεδιασμός και η ποιοτική κατασκευή tailor-made σε:

  • ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  • ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ
  • ΒΕΣΤΙΑΡΙΑ-ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΕΣ
  • ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
  • ΠΟΡΤΕΣ
  • ΔΑΠΕΔΑ, κ.α.

Παράλληλα προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης, αναπαλαίωσης και αποκατάστασης αντικών και vintage επίπλων, ενώ στο e-shop μας θα βρείτε μεταξύ άλλων μοναδικά, χειροποίητα, ξύλινα αντικείμενα για τη διακόσμηση του χώρου σας.

πώς ξεκινήσαμε

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

1988

Είμαστε ο Σταμάτης και η Μαρία…
Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά πριν από περίπου 33 χρόνια τις πρώτες μας δημιουργίες σε ένα άδειο δωμάτιο του σπιτιού μας!

1988

Σε αυτό το δωμάτιο ο Σταμάτης με το πρώτο του τρυπάνι συναρμολόγησε τα πρώτα έπιπλα κουζίνας που του ανέθεσε ένας φίλος. Μετά από αυτό, χτίσαμε μόνοι μας ένα μικρό εργαστήριο στην αυλή του πατρικού του Σταμάτη, αγοράσαμε ένα μικρό μηχάνημα κοπής, έναν φαλτσοκόφτη κι ένα κομπρεσεράκι και ξεκινήσαμε τις πρώτες συναρμολογήσεις επίπλων.

1995

Ο Σταμάτης έδειξε στη Μαρίτσα (έτσι τη φωνάζει) πώς να χρησιμοποιεί τον φαλτσοκόφτη και η Μαρία από τα κομματάκια και τα περισσεύματα των ξύλων έφτιαξε τα πρώτα της τραπεζάκια, που βάφτηκαν σε μαύρη λάκα.

Η δουλειά σιγά-σιγά μεγάλωνε και το 1995 αγοράσαμε μεγαλύτερα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας ξύλου και μεταφερθήκαμε σε ένα μεγαλύτερο, συνοικιακό, ενοικιαζόμενο χώρο.

Νέος χώρος, νέο εργαστήριο, νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες και μια νέα οικογένεια. Πρόσφατα είχαν έρθει στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια μας μεγαλώνοντας την οικογένεια μας και τα όνειρά μας!

1997

Τα «Έπιπλα Προβατάς Σταμάτης» μεταφερθήκαν σε πιο κεντρικό σημείο στις Αχαρνές Αττικής, πολλαπλασιάζοντας ταυτόχρονα και τους συνεργάτες μας.

2009

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς κι επένδυσης σε τεχνογνωσία και τεχνολογία, μεταφερθήκαμε σε νέο ιδιόκτητο χώρο, όπου στεγάζεται έως και σήμερα το εργαστήριό μας.

2014

Εχοντας οικολογική συνείδηση και περιβαλλοντική ευαισθησία, εντάξαμε στις υπηρεσίες μας την συντήρηση, αναπαλαίωση και αποκατάσταση αντικών και μεταχειρισμένων επίπλων.

2015

Η Μαρία εμπνεύστηκε το WOORD (από τις λέξεις wood και word) και το 1ο μας showroom με αναπαλαιωμένα έπιπλα και χειροποίητες ξύλινες δημιουργίες άνοιξε τις πόρτες του.

2020

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας και καλωσορίσαμε το 2ο πολυδιάστατο showroom μας.