Επιλογή Σελίδας

Η μυρωδιά του παλιού ξύλου, η πατίνα του χρόνου, οι στιγμές των παιδικών αναμνήσεων, η διαχρονικότητα των επίπλων, είναι αναντικατάστατα.

_____________

Η WOORD ειδικεύεται στη διάσωση συναισθηματικών επίπλων.

Η μεγάλη εμπειρία, η κατάρτιση και η τεχνογνωσία του ξύλου και του επίπλου, μας βοηθά ώστε να τους δίνουμε 2η ευκαιρία με σεβασμό στα χρόνια ιστορίας και αναμνήσεων.
Οι υπηρεσίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναπαλαίωσης σε αντίκες, vintage, retro, mid century και παραδοσιακά, μεταχειρισμένα έπιπλα που προσφέρουμε, είναι ένα δημιουργικό ταξίδι που μας αρέσει να το μοιραζόμαστε μαζί σας βήμα-βήμα. Γιατί αγαπάμε τα έπιπλά σας, όσο τα αγαπάτε κι εσείς.

Χειροποίητες πατίνες, επιχρύσωση, κεριά, εφέ φθαρμένου ξύλου, κ.α.,

είναι μερικές από τις τεχνοτροπίες βαφής που χρησιμοποιούμε. Δουλεύουμε στο χέρι με οικολογικά υλικά και πιστοποιημένα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε παιδικά έπιπλα.
Με σταθερό ήθος στη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία, η ομάδα μας ανακαινίζει, προσαρμόζει και μεταποιεί τα αγαπημένα σας έπιπλα, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.
Αναπαλαιώνουμε το παλιό σας επιπλάκι, αλλά κρατάμε τις αναμνήσεις σας. Γιατί στη WOORD όλα έχουν μία ιστορία να πουν…
Γιατί να μην είναι η δική σας;

Στείλτε μας φωτογραφίες από το έπιπλό σας

στο info@woord.gr και πείτε μας τις επιθυμίες σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για το κόστος εργασίας και μεταφορικών καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
Εναλλακτικά καλέστε μας στο 210 8032700 ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας.

Αν είστε επαγγελματίες

Διακοσμητές, σχεδιαστές, διαθέτετε χώρους εστίασης και φιλοξενίας που αναζητούν ξεχωριστά έπιπλα, η WOORD θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας.

Ακολουθήστε μας στα social για να διαβάζετε τις ιστορίες επίπλων μας…Ενδεικτικές εργασίες:

  • Κόλλημα καρέκλας
  • Αντικατάσταση μεντεσέδων
  • Επιδιόρθωση συρταριών
  • Πρόληψη και θεραπεία απεντόμωσης
  • Επισκευή βιενέζικής ψάθας

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες

 

 

Αλλαγή ταπετσαρίας και υφάσματος σε καρέκλες, πολυθρόνες, σαλόνια κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες

 

Είστε Crafter, DIYer; Αγαπάτε τα παλιά έπιπλα και να φτιάχνετε κάτι με τα χέρια σας;

Διαθέτουμε χρώματα κιμωλίας, πινέλα και υλικά αναπαλαίωσης για να αναπαλαιώσετε μόνοι σας τα έπιπλά σας και τα διακοσμητικά σας αντικείμενα.
Διαθέτουμε επίσης μεταχειρισμένα έπιπλα σε καλή κατάσταση προς αναπαλαίωση που μπορείτε να κάνετε εσείς ή να το κάνουμε εμείς για εσάς, σε προσιτές τιμές.

Δημιουργικά χόμπι όπως η μεταποίηση επίπλου, η αναπαλαίωση, η ξυλουργική και η δημιουργική ανακύκλωση (upcycling), προσφέρουν μεταξύ άλλων πολλά οφέλη στη ψυχική υγεία, στο σώμα και το πνεύμα.

Η θεραπευτική χειροτεχνία (Craft Therapy) μειώνει το άγχος, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποσπά της προσοχή από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Παρέχει στους crafters κάτι περισσότερο από ένα τρόπο να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους. Είναι ισχυρές μορφές τέχνης που μπορούν να αποσπάσουν το μυαλό, να καταπραΰνουν τη ψυχή και να αποφορτίσουν το σώμα.

Στη WOORD πραγματοποιούμε συχνά διάφορα πρωτότυπα σεμινάρια και workshops για μικρούς και μεγάλους που διεγείρουν την καρδιά, το μυαλό και τα χέρια. “Πιάνουν, δεν πιάνουν” τα χέρια σας, εμείς ενθαρρύνουμε τη δημιουργική χειροτεχνία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα σεμινάριά μας